Bedrijven

De perfecte kandidaat voor uw bedrijf

Kent u het probleem? Als werkgever kunt u kiezen uit een enorm reservoir aan arbeidskrachten en toch lukt het maar niet om de juiste persoon te vinden voor uw specifieke vacature.

Ook het boeien en binden van de juiste werknemer blijkt erg lastig. Het gevolg is dat u veel tijd en energie moet steken in het opleiden van nieuwe medewerkers. Een voorbeeld is de functie van commercieel binnendienstmedewerker. Voor de jonge ambitieuze medewerker die behoort tot de doelgroep van potentiële kandidaten, heeft de functie te weinig status en bovendien wil hij snel doorgroeien naar een buitendienstfunctie of managementpositie.

Deze 'spilfuncties', die om stabiliteit en 'commitment' vragen, sluiten echter perfect aan bij het ambitieniveau van de kandidaten waarvoor BQueen bemiddelt. Deze vrouwen bezitten een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ze zijn organisatorisch en communicatief sterk en ze zijn in staat om het hoofd koel te houden onder druk. Omdat zij bovendien hebben gekozen voor een combinatie van werk en gezin, zijn ze niet uit op een snelle carrièregroei. De spilfunctie is voor hen een uitdagende en afwisselende positie, die zij de komende jaren verder kunnen uitbouwen. Als werkgever heeft u het voordeel, dat u een ervaren kracht in huis heeft, die stabiliteit en continuïteit biedt.
 

 

© 2010 BQueen | Disclaimer | contact | info@bqueen.nl