Vrouwen

BQueen is er voor jou!

Je hebt een stapje terug gedaan in je carrière vanwege de zorg voor je kinderen. Nu zijn ze ouder en zelfstandiger en je hebt weer tijd om aan jezelf te denken! De dromen en idealen die je ooit koesterde, komen weer boven en je voelt dat je toe bent aan een nieuwe, zakelijke uitdaging.

Maar hoe pak je dat aan? Ben je niet te lang uit het arbeidsproces en is je kennis niet verouderd? En als je een uitdagende baan vindt, hoe organiseer je dat met je taken aan het thuisfront?

BQueen helpt vrouwen bij hun herintreding in het bedrijfsleven en/of het bereiken van een goede balans tussen werk en privéleven. Kenmerkend is de praktische en doelgerichte aanpak. In de eerste fase sta jijzelf centraal. Je krijgt antwoord op vragen als: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’ en je vaardigheden worden indien nodig aangevuld door middel van trainingen. In de tweede fase maak je kennis met de huidige arbeidsmarkt en leer je potentiële werkgevers kennen.

Veel adviseurs helpen bij het ontdekken van je passie maar hoe vind en bemachtig je vervolgens de juiste baan? Dat is waar we aan werken in de derde fase. We zorgen dat je CV er representatief uitziet, we doen interview simulatietrainingen en je wordt ingewijd in de wereld van het digitale netwerken. Via BQueen krijg je bovendien toegang tot een zeer groot zakelijk netwerk.

Meer weten? Neem contact met ons op!

© 2010 BQueen | Disclaimer | contact | info@bqueen.nl